Rybí karbanátky s quinoou
Mnohdy je potřeba některé suroviny skrytě zakomponovat do nejrůznějších pokrmů. V těchto karbanátcích je skryté jemné rybí maso, které doplňuje výživná quinoa. Chuť karbanátků zajistí cibulka, medvědí česnek a muškátový oříšek.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 416 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,03 g |
Tuky | 27,96 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 429 mg |
Sodík | 535 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 61,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu uvaříme do měkka a quinou uvaříme podle návodu na obalu.
Krok 2: Uvařenou rybu natrháme na kousky, smícháme s uvařenou quinoou, nastrouhaným sýrem, vejcem, nadrobno nakrájenou cibulkou a šalotkou. Směs dochutíme kořením a najemno nasekaným medvědím česnekem, promícháme. Podle potřeby zahustíme drcenými ovesnými vločkami.
Krok 3: Připravené karbanátky vložíme na plech vystlaný pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 170 °C dozlatova.
Zveřejněno 5. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí karbanátky s quinoou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M89AR
Moje poznámka
Rybí karbanátky s quinoou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M89AR
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 11 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 16 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 19 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 22 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 10 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 12 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 12 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 12 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 13 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 13 hodinami
Suroviny:
ryba,
quinoa,
sýr gouda,
vejce,
cibulka jarní,
cibule šalotka,
sůl,
pepř mletý,
česnek mědvědí,
vločky ovesné,
ořech muškátový
Komentáře (2)