Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí karbanátky s quinoou

Mnohdy je potřeba některé suroviny skrytě zakomponovat do nejrůznějších pokrmů. V těchto karbanátcích je skryté jemné rybí maso, které doplňuje výživná quinoa. Chuť karbanátků zajistí cibulka, medvědí česnek a muškátový oříšek.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

jani.mez

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 416 kJ /
817 kcal
Bílkoviny72,03 g
Tuky27,96 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 429 mg
Sodík 535 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy61,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu uvaříme do měkka a quinou uvaříme podle návodu na obalu. Krok 2: Uvařenou rybu natrháme na kousky, smícháme s uvařenou quinoou, nastrouhaným sýrem, vejcem, nadrobno nakrájenou cibulkou a šalotkou. Směs dochutíme kořením a najemno nasekaným medvědím česnekem, promícháme. Podle potřeby zahustíme drcenými ovesnými vločkami. Krok 3: Připravené karbanátky vložíme na plech vystlaný pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 170 °C dozlatova.

TIP: Top 7: Nejoblíbenější rybí pomazánky

Zveřejněno 5. 9. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky s quinoou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M89AR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky s quinoou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M89AR

Marie

Komentáře (2)

Tohle je přesně pro nás, když potřebuju zakamuflovat rybu:-D dělávám takhle i s tuňákem a třeba cizrnou ;-)

:-)<3:yes::yes::-K

Suroviny:
ryba, quinoa, sýr gouda, vejce, cibulka jarní, cibule šalotka, sůl, pepř mletý, česnek mědvědí, vločky ovesné, ořech muškátový

Přidat fotografie receptu