Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí karbanátky s quinoou

Mnohdy je potřeba některé suroviny skrytě zakomponovat do nejrůznějších pokrmů. V těchto karbanátcích je skryté jemné rybí maso, které doplňuje výživná quinoa. Chuť karbanátků zajistí cibulka, medvědí česnek a muškátový oříšek.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

5. 9. 2024 10:24

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 416 kJ / 817 kcal
Bílkoviny72,03 g
Tuky27,96 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 429 mg
Sodík 535 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy61,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tohle je přesně pro nás, když potřebuju zakamuflovat rybu:-D dělávám takhle i s tuňákem a třeba cizrnou ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

5. 9. 2024 13:26

:-)<3:yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: ryba, quinoa, sýr gouda, vejce, cibulka jarní, cibule šalotka, sůl, pepř mletý, česnek mědvědí, vločky ovesné, ořech muškátový

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky s quinoou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M89AR