Rybí karbanátky s quinoou
Mnohdy je potřeba některé suroviny skrytě zakomponovat do nejrůznějších pokrmů. V těchto karbanátcích je skryté jemné rybí maso, které doplňuje výživná quinoa. Chuť karbanátků zajistí cibulka, medvědí česnek a muškátový oříšek.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 416 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,03 g |
Tuky | 27,96 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 429 mg |
Sodík | 535 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 61,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybu uvaříme do měkka a quinou uvaříme podle návodu na obalu.
Krok 2: Uvařenou rybu natrháme na kousky, smícháme s uvařenou quinoou, nastrouhaným sýrem, vejcem, nadrobno nakrájenou cibulkou a šalotkou. Směs dochutíme kořením a najemno nasekaným medvědím česnekem, promícháme. Podle potřeby zahustíme drcenými ovesnými vločkami.
Krok 3: Připravené karbanátky vložíme na plech vystlaný pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 170 °C dozlatova.
Zveřejněno 5. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí karbanátky s quinoou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M89AR
Moje poznámka
Rybí karbanátky s quinoou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M89AR
Nejnovější recepty
Čokoládové hvězdy Bertíka Sacherky
Přidáno před 6 hodinami
Losos s černou čočkou
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkové rohlíčky a kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Malinové "obrázky"
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté chuťovky z batátů
Přidáno před 18 hodinami
Rusalčiny věnečky
Přidáno 20. 12. 2024 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Nejlepší štědrovečerní řízek z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa poradila, jak připravit perfektní slavnostní jídlo
Radek Kašpárek prozradil, v čem je kouzlo jeho bramborového salátu: Cibuli nedávám syrovou, zeleninu vařím i s octem, říká
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďová polévka
Lusssie před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
zuzikm před 3 hodinami
Cukeťák II
mendorf před 3 hodinami
Francouzské brambory podle Menutovky od Koko
mafinka888 před 8 hodinami
Opilý salám (čokoládový)
luciknap před 8 hodinami
Cukroví - plněné ořechy
renias před 9 hodinami
Kuře po staropražsku
Hanes před 9 hodinami
Bramborové knedlíky
snejkee před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
stefi.f47 před 12 hodinami
Suroviny:
ryba,
quinoa,
sýr gouda,
vejce,
cibulka jarní,
cibule šalotka,
sůl,
pepř mletý,
česnek mědvědí,
vločky ovesné,
ořech muškátový
Komentáře (2)