Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí švestková povidla

Závěr léta se nese zpravidla v duchu zpracovávání úrody a přípravě na zimu. Švestky právě dozrávají a je tedy čas z nich kromě jiného připravit také povidla. S kořením a kapkou rumu budou dělat parádu hlavně na buchtách a v koláčích.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min doba vaření je orientační a může se lišit

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava, doba vaření je orientační a může se lišit)

7. 9. 2024 14:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 675 kJ / 1 117 kcal
Bílkoviny1,16 g
Tuky0,08 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy263,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: švestky, cukr, rum, koření

TopRecepty.cz

Domácí švestková povidla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNYE2

Naposledy jste si prohlédli