Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík s játry, restovaný květák s dýní Hokaido (vhodné pro diabetiky)

Jemné a delikátní králičí maso ze hřbetu v kombinaci s králičími játry upečte s voňavým česnekem a bylinkami. Jako přílohu k masu připravte restovanou sezónní zeleninu. Na talíři už jen doplníte čerstvou zeleninou a luxusní oběd je hotový.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 60 min

95 min (35 min příprava + 60 min tepelná úprava)

5. 9. 2024 13:41

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 338 kJ / 559 kcal
Bílkoviny69,88 g
Tuky18,45 g
Vláknina15,52 g
Cholesterol 594 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy23,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso králičí, játra králičí, sůl, pepř mletý, česnek, rozmarýn, cibule, květák, dýně hokkaido, olej, cuketa, rajče cherry

TopRecepty.cz

Králík s játry, restovaný květák s dýní Hokaido (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEM9W