Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík s játry, restovaný květák s dýní Hokaido (vhodné pro diabetiky)

Jemné a delikátní králičí maso ze hřbetu v kombinaci s králičími játry upečte s voňavým česnekem a bylinkami. Jako přílohu k masu připravte restovanou sezónní zeleninu. Na talíři už jen doplníte čerstvou zeleninou a luxusní oběd je hotový.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 60 min

95 min (35 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 338 kJ /
559 kcal
Bílkoviny69,88 g
Tuky18,45 g
Vláknina15,52 g
Cholesterol 594 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy23,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso z hřbetu oddělíme od kosti , osolíme a opepříme a vložíme do zapékací misky. Krok 2: Přidáme osolená játra, nasekaný česnek a snítku rozmarýnu. Podlijeme vodou a pečeme doměkka. Krok 3: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme nahrubo nastrouhaný květák a dýni. Osolíme a restujeme na skus. Krok 4: Podáváme s čerstvou zeleninou.

TIP: Jak upéct králíka

Zveřejněno 5. 9. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík s játry, restovaný květák s dýní Hokaido (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEM9W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králík s játry, restovaný květák s dýní Hokaido (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEM9W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso králičí, játra králičí, sůl, pepř mletý, česnek, rozmarýn, cibule, květák, dýně hokkaido, olej, cuketa, rajče cherry

Přidat fotografie receptu