Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustové čevapčiči

Kapusta je plná vitamínů a zároveň chutná skvěle. Oblíbeným způsobem, jak ji připravit, jsou karbanátky nebo čevapčiči. Smažené čevapčiči z vařené kapusty a mletého masa chutná výborně studené i teplé.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

6. 9. 2024 12:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 282 kJ / 1 023 kcal
Bílkoviny61,13 g
Tuky21,56 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 1,65 g
Sůl2,97 g
Sacharidy135,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Výborné jsou teplé s čerstvou mrkví, nakrájenou na tenké lupínky, a s chlebem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kapusta, maso kuřecí mleté, vejce, strouhanka, pepř bílý, sůl, olej

TopRecepty.cz

Kapustové čevapčiči

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qx2kk