Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňová ovesná kaše

Dýně jsou u nás spjaty zejména s koncem léta a počátkem podzimu. Na dokonalé dny babího léta se můžete naladit hned po ránu. Stačí si připravit na snídani tuto lahodnou ovesnou kaši s dýňovým pyré se špetkou skořice a vanilky.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

9. 9. 2024 10:01

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 559 kJ / 612 kcal
Bílkoviny27,50 g
Tuky13,30 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 565 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy90,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, koření do perníku, voda, vločky ovesné, mléko, vanilka, med, sůl, ovoce, oříšky, čokoláda

TopRecepty.cz

Dýňová ovesná kaše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x9nk

Naposledy jste si prohlédli