Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhly s dýní a žampiony

Jáhly jsou snadno stravitelné a obsahují mnoho vlákniny, proto je dobré je zařadit do našeho jídelníčku. Spolu s pečenou dýní a restovanými žampiony tvoří výborné jídlo, které dobře zasytí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

10. 9. 2024 18:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 502 kJ / 837 kcal
Bílkoviny28,93 g
Tuky6,03 g
Vláknina32,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy153,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Můžeme takto připravit i dýně plněné - 2 menší dýně přepůlíme, vydlabeme, vnitřek potřeme olejem a lehce osolíme. Poté dýně vyskládáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě rozpálené na 200 °C asi 25 minut. Směsí připravenou podle receptu upečené dýně naplníme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Výborný recept, moc jsem si pochutnala:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 9. 2024 07:11

:-)<3:yes::yes: Nádhera, určitě udělám. Díky za recept :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, olej, saturejka, česnek, cibule, sůl, pepř mletý, paprika sušená uzená, vývar zeleninový, žampióny, jáhly, petrželka

TopRecepty.cz

Jáhly s dýní a žampiony

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNYw6