Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí žaludky na žampionech

Možnost nakoupit jen žádanou část drobů je výhoda, pokud si chcete doma připravit jejich lahůdkovou úpravu. Zkuste kuřecí žaludky podle tohoto receptu. Měkké a dobře dochucené maso ve smetanou zjemněné omáčce vás nadchne!

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 90 min

95 min (5 min příprava + 90 min tepelná úprava)

10. 9. 2024 08:46

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie44 016 kJ / 10 520 kcal
Bílkoviny536,40 g
Tuky224,89 g
Vláknina1 466,99 g
Cholesterol 503 mg
Sodík 30,27 g
Sůl65,87 g
Sacharidy854,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dobu vaření můžeme zkrátit na 30 minut pokud po prvním vaření žaludky dáme vařit do tlakového hrnce. Citron není nutný, ale já si do smetanových omáček dám ráda.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 9. 2024 09:27

zuzi777a: :-) Moc děkuji za komentář a přeji krásný, příjemný den :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

10. 9. 2024 09:25

Krásný obsah talíře! Dala bych si!:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: žaludky kuřecí, sůl, máslo, cibule, mrkev, celer, koření nové koření, pepř, bobkový list, žampióny, vývar masový, pasta papriková, smetana ke šlehání, citron

TopRecepty.cz

Kuřecí žaludky na žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w9oq