Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rakytníkový rosol

Plody rakytníku obsahují spoustu vitamínu C a mají výraznou sladkokyselou chuť. Ta skvěle vynikne v tomto pikantním džemu, kde se snoubí chutě rakytníku, pomeranče a zázvoru. Chuť ještě doladíme skořicí a hřebíčkem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 31 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 11 min

31 min (20 min příprava + 11 min tepelná úprava)

11. 9. 2024 16:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 611 kJ / 5 165 kcal
Bílkoviny7,65 g
Tuky39,90 g
Vláknina15,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 186,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Úžasně pikantní džem, výborný jako zimní životabudič. Nejvíc nám chutná na palačinkách.

K želírování používám Gelfix Klasik 1:1.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rakytník, dužina pomerančová, zázvor čerstvý, skořice mletá, cukr hnědý, koření hřebíček

TopRecepty.cz

Rakytníkový rosol

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRnw4