Vepřová panenka plněná restovanými játry
Tato lahodná roláda zaujme na první pohled a potěší i zajímavou chutí. Náplň rolády z vepřové panenky tvoří restovaná játra. Plátky rolády podáváme s opečenou slaninou, fazolkami a plátky hrušek.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 913 kJ / 2 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,93 g |
Tuky | 116,78 g |
Vláknina | 29,38 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 86,35 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 8 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 11 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 12 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Právě bylo uvařeno:
Podzimní hruškový koláč
Jasek uvařila před 10 minutami
Domácí sekana se sýrem
Myslivost uvařil před 48 minutami
Hranolky z máslové dýně
Lenka1980 uvařila před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Eva07 uvařila před 1 hodinou
Dýňový cheesecake podle Pavla Berkyho
Saratice uvařil před 1 hodinou
Španělský ptáček
jana.preislerova@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Ovocný dortík se želatinou
barbora-cz uvařila před 4 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
barbora-cz uvařila před 4 hodinami
Himaláje buchta
Martina21 uvařila před 4 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
MiraBar uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Výborné kynuté těsto na cokoliv: Je báječně vláčné a nadýchané, podle vyzkoušeného receptu ho zvládnete snadno
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Český král Karel IV. pořádal velkolepé hostiny, ale nejvíc si stejně pochutnal na obyčejném chlebu s máslem
Další recepty
Suroviny: máslo, játra drůbeží, cibulka jarní, česnek, smetana, tymián, sůl, pepř mletý, olej, panenka vepřová, slanina, fazolky zelené, hruška, med, hořčice dijonská, šťáva citronová, olej olivový extra virgin, sůl, pepř mletý
Vepřová panenka plněná restovanými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoxv
0 názorů