Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka plněná restovanými játry

Tato lahodná roláda zaujme na první pohled a potěší i zajímavou chutí. Náplň rolády z vepřové panenky tvoří restovaná játra. Plátky rolády podáváme s opečenou slaninou, fazolkami a plátky hrušek.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

11. 9. 2024 18:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 913 kJ / 2 369 kcal
Bílkoviny228,93 g
Tuky116,78 g
Vláknina29,38 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 925 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy86,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, játra drůbeží, cibulka jarní, česnek, smetana, tymián, sůl, pepř mletý, olej, panenka vepřová, slanina, fazolky zelené, hruška, med, hořčice dijonská, šťáva citronová, olej olivový extra virgin, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřová panenka plněná restovanými játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRoxv