Vepřová panenka plněná restovanými játry
Tato lahodná roláda zaujme na první pohled a potěší i zajímavou chutí. Náplň rolády z vepřové panenky tvoří restovaná játra. Plátky rolády podáváme s opečenou slaninou, fazolkami a plátky hrušek.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 913 kJ / 2 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,93 g |
Tuky | 116,78 g |
Vláknina | 29,38 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 86,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka plněná restovanými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoxv
Moje poznámka
Vepřová panenka plněná restovanými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoxv
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 31 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 34 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Suroviny:
máslo,
játra drůbeží,
cibulka jarní,
česnek,
smetana,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
olej,
panenka vepřová,
slanina,
fazolky zelené,
hruška,
med,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř mletý
Komentáře