Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z červené pšenice

Teplý salát z červené pšenice s pečenou zeleninou zasytí a zahřeje. Navíc je lehký a plný vitamínů. Šťavnatá rajčátka a sladká dýně dodávají salátu výraznou chuť, kterou ještě posílíme výraznou balzamikovou redukcí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

12. 9. 2024 08:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 890 kJ / 930 kcal
Bílkoviny37,01 g
Tuky24,87 g
Vláknina30,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy125,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pšenice, vývar zeleninový, dýně hokkaido, cibule, rajče cherry, olej olivový, sůl, pepř mletý, fazole, ředkev

TopRecepty.cz

Salát z červené pšenice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERPEl