Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatá sekaná s cuketou pečená v bránici

Výtečná vepřová sekaná v bránici je díky použité cuketě krásně šťavnatá a přidaná šlehačka maso krásně zjemní. Servírujte teplé se zelím a bramborami nebo studené s chlebem a kyselými okurkami.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 45 min

105 min (60 min příprava + 45 min tepelná úprava)

11. 9. 2024 21:25

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 106 kJ / 1 220 kcal
Bílkoviny129,26 g
Tuky50,38 g
Vláknina16,12 g
Cholesterol 879 mg
Sodík 875 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy58,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso vepřové mleté, cuketa, rohlík, vejce, cibule, česnek, smetana na vaření, vepřová bránice, paprika sušená sladká, hořčice, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Šťavnatá sekaná s cuketou pečená v bránici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNYk6