Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatá sekaná s cuketou pečená v bránici

Výtečná vepřová sekaná v bránici je díky použité cuketě krásně šťavnatá a přidaná šlehačka maso krásně zjemní. Servírujte teplé se zelím a bramborami nebo studené s chlebem a kyselými okurkami.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 45 min

105 min (60 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 106 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny129,26 g
Tuky50,38 g
Vláknina16,12 g
Cholesterol 879 mg
Sodík 875 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy58,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cuketu nastrouháme, osolíme, dáme do misky a vmícháme nadrobený rohlík. Necháme půl hodiny nasáknout. Krok 2: Takto připravenou cuketu s rohlíkem, nakrájenou cibuli a česnek dáme do sekáčku a promixujeme. Krok 3: Přidáme maso, vejce, smetanu, koření a opět promixujeme dohladka a dochutíme. Krok 4: Směs důkladně promícháme a párkrát s ní bouchneme o stůl, aby se spojila. Krok 5: Rozprostřeme blánu a z masa utvoříme dva válečky, které do blány zabalíme. Krok 6: Pečeme bez podlití ve vyhřáté troubě na 190 °C asi 45 minut dozlatova. Krok 7: Podáváme teplou se zelím a bramborami nebo studenou s chlebem a okurkami.

TIP: Jak na dokonalou sekanou?

Zveřejněno 11. 9. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťavnatá sekaná s cuketou pečená v bránici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNYk6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťavnatá sekaná s cuketou pečená v bránici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PNYk6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
maso vepřové mleté, cuketa, rohlík, vejce, cibule, česnek, smetana na vaření, vepřová bránice, paprika sušená sladká, hořčice, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu