Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šafránové kernotto s dýní

Toto výborné a lehké jídlo připravíme ze špaldových krup. Skvělou chuť mu dodává nasládlá máslová dýně, bílé víno a výrazný šafrán. Podáváme ho posypané čerstvou petrželkou a parmazánem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

12. 9. 2024 14:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 907 kJ / 695 kcal
Bílkoviny18,52 g
Tuky61,00 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 615 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy12,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kernotto kupuji v prodejnách se zdravou výživou, stojí pár korun.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

12. 9. 2024 21:54

Kernotto jsem ještě nikdy nejedla, vypadá to lákavě :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: olej, cibule, dýně máslová, sůl, pepř mletý, šafrán, víno bílé, vývar drůbeží, petrželka hladkolistá, parmazán

TopRecepty.cz

Šafránové kernotto s dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWOl5