Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Husí prsa se švestkami a jablky

Výrazné a šťavnaté husí maso skvěle vynikne při dlouhém pomalém pečení. Jeho chuť doplníme švestkami a jablky, které pečeme spolu s masem. Plátky masa podáváme s ovocem, knedlíky a výpekem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 150 min

180 min (30 min příprava + 150 min tepelná úprava)

12. 9. 2024 20:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 351 kJ / 2 952 kcal
Bílkoviny72,91 g
Tuky22,47 g
Vláknina50,30 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 6,28 g
Sůl15,42 g
Sacharidy582,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa husí, jablko, švestky, cibule, cukr, sůl, ocet vinný bílý, kmín celý, víno červené, brambory, sůl, mouka hrubá, vejce

TopRecepty.cz

Husí prsa se švestkami a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VONqo