Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená brokolice s česnekem a pomerančovou šťávou

Dodejte brokolici šmrnc trochu netradiční přípravou. Plátky brokolice stačí zapéct ochucené zajímavou směsí pomeranče, česneku a olivového oleje. Takto připravenou brokolici můžete podávat jako přílohu, nebo samostatně s rýží a sýrem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

13. 9. 2024 12:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 204 kJ / 766 kcal
Bílkoviny46,28 g
Tuky34,52 g
Vláknina46,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,00 g
Sacharidy45,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: brokolice, česnek, olej olivový, kůra pomerančová, sůl, pomeranče, pepř

TopRecepty.cz

Pečená brokolice s česnekem a pomerančovou šťávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDMvV