Pikantní kuřecí maso na zelenině
Pikantní kuřecí maso na zelenině je dokonalou volbou pro ty, kteří milují výrazné chutě a zdravé ingredience. Šťavnaté kuřecí kousky jsou dochuceny pikantním kořením a zjemněny směsí čerstvé zeleniny, která dodává pokrmu lehkost a barevnost.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 337 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,31 g |
Tuky | 21,55 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 24,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso propečené a zelenina na skus, pikantnost upraví každý dle chuti. Rychlý oběd nebo večeře.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2024 22:16
13. 9. 2024 21:46
Ukládám si…
Máš to navíc moc krásné…
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Podzimní chilli salát
Přidáno před 9 hodinami
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno před 13 hodinami
Čalamáda z cuket a paprik
Přidáno před 16 hodinami
Salát z červené řepy s kozím sýrem a ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduchý předkrm pro milovníky krevet
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté pěry
Vinka uvařila před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
luema uvařila před 7 hodinami
Bramborák s masovou směsí
Lucie1989 uvařil před 8 hodinami
Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí
Dede. uvařila před 8 hodinami
Skořicové cukroví z lisu na česnek
IrenaF uvařila před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
LucinkaR uvařil před 9 hodinami
Recept na segedinský guláš III.
Elen0766 uvařila před 9 hodinami
Kapustové karbanátky
Grossberg1 uvařila před 10 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
LukasHonzatko uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška hledala nejlepší prodejnu donutů: Našla tvrdé kousky i zcela famózní zážitek, který nešlo ohodnotit
K čemu je Solamyl, bramborový škrob: Rady a tipy pro jeho využití
Odborníci radí, jak zacházet se zaplavenými potravinami: I neotevřené konzervy je nutné dvakrát omýt, pozor si dejte hlavně na vodu
Další recepty
Suroviny: maso kuřecí, olej, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, cuketa, pórek, česnek, sůl, pepř mletý, chilli, solamyl, koriandr
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9PkD
2 názory