Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cheesecake s dýní hokaido

Dýňová sezóna je v plném proudu a podzimní počasí vybízí ke sladkému pečení. Dýňový cheesecake je skvělou volbou. Korpus z kokosovo-kakaových sušenek se k dýni perfektně hodí a náplň úžasně voní po vanilce.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 80 min

110 min (30 min příprava + 80 min tepelná úprava)

13. 9. 2024 12:20

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 564 kJ / 1 330 kcal
Bílkoviny27,01 g
Tuky125,25 g
Vláknina0,24 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 302 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy23,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdo má radši víc sladké někdo méně, tak nechám na vás, jak si směs osladíte.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 9. 2024 07:47

:-)<3:yes::yes: krásný :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: sušenky, máslo, dýně hokkaido, tvaroh odtučněný, vejce, cukr vanilkový, pudink vanilkový, cukr

TopRecepty.cz

Cheesecake s dýní hokaido

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nk8m2