Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí burger (gril)

Bulka plněná masem, zeleninou, sýrem a dresingem, to je klasika, která k nám doputovala z Ameriky a stala se oblíbenou součástí nejen letních grilovaček. Inspirujte se a poskládejte si šťavnatý burger z hovězího masa, s čedarem a lahodnou omáčkou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 5 min

25 min (20 min příprava + 5 min tepelná úprava)

16. 9. 2024 10:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 078 kJ / 1 214 kcal
Bílkoviny29,18 g
Tuky112,52 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,30 g
Sacharidy19,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jestli nemáte kontaktní gril, tak musíte po třech minutách otočit maso, ať už na grilu, nebo na pánvi. Můj domácí recept, pořadí náplní je celkem jedno, ale sýr se většinou dává k masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vasek1

před 19 hodinami

Boreas: Jo, je to klasický recept na burger, který děláme doma a je výbornej.

Tohle ⬆ někomu může připadat až moc složitý, proto si myslím, že je fajn umět to udělat i jednoduše a rychle.

Boreas Boreas

17. 9. 2024 16:55

Co je za za recept ? Klasika co se dává do burgerů, moc nechápu smysl tohoto receptu.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bulka, salát, cibule, sýr chedar, majonéza, kečup sladký, hořčice

TopRecepty.cz

Domácí burger (gril)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2OzY