Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát s kadeřávkem a ricottou

V tomto dobrém salátu skvěle vynikne chuť pečeného a křupavého kadeřávku. Přidáme k němu čerstvé švestky, namáčené do sladké zálivky ochucené tymiánem, a podáváme s ricottou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

17. 9. 2024 08:02

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 381 kJ / 808 kcal
Bílkoviny24,40 g
Tuky44,64 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy72,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 9. 2024 08:24

:-)<3:yes: Recept se mi líbí, ochutnala bych je zajímavý. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: sýr ricotta, sůl, pepř mletý, olej, ocet balsamiko, tymián čerstvý, švestky, med, kadeřávek

TopRecepty.cz

Salát s kadeřávkem a ricottou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRnrv