Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čalamáda z cuket a paprik

Receptů na zpracování cuketové úrody není nikdy dost. Čalamáda z cuket a paprik má opravdu všestranné využití, perfektně se hodí do burgerů, sendvičů nebo ke grilovanému masu. Chuť letní zeleniny si tak můžete užít i v zimních měsících.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 65 min

95 min (30 min příprava + 65 min tepelná úprava)

17. 9. 2024 12:07

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

4 menší skleničky (200 ml)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 935 kJ / 941 kcal
Bílkoviny6,14 g
Tuky1,29 g
Vláknina17,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,43 g
Sůl16,00 g
Sacharidy221,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čalamáda neboli relish je ochucená zeleninová směs, která se používá jako doplněk hot dogů, burgerů či sendvičů. Má typickou sladkokyselou chuť a hrubší strukturu. Výtečná ke grilovanému masu. Neustále hledám recepty jak se dají zpracovávat cukety. Byla jsem mile překvapená chutí, syn byl nadšený a hned si vše odvezl.

Recept jsem našla někde na internetu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 9. 2024 14:06

:-)<3:yes::yes: Také dělávám, v různých variantách v zimě se hodí všechno :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cuketa, cibule, paprika čerstvá zelená, sůl, cukr, ocet vinný, kurkuma, koření kari, pepř mletý

TopRecepty.cz

Čalamáda z cuket a paprik

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADmZl