Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Husí prsa s podzimním ovocem

Šťavnatá husí prsa s křupavou kůžičkou a podzimním ovocem přelijeme šťávou, která má díky vínu silnou chuť. Podáváme je spolu s bramborovými noky, ozdobené bylinkami, jako sváteční oběd.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 9. 2024 12:00

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 901 kJ / 454 kcal
Bílkoviny3,24 g
Tuky7,85 g
Vláknina8,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy72,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kost, sůl, pepř mletý, jablko, hruška, šťáva citronová, olej, víno bílé, vývar drůbeží, jíška tmavá instantní, med, bylinky

TopRecepty.cz

Husí prsa s podzimním ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDMKg

Naposledy jste si prohlédli