Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát s pečenou dýní a granátovým jablkem

Pečená dýně hokaido je oblíbený podzimní pokrm. Nasládlá chuť se pečením zdůrazní a v kombinaci s polníčkem, sladkou medovou zálivkou, sýrem a lehce kyselými semínky z granátového jablka je neodolatelná.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

před 15 hodinami

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 757 kJ / 659 kcal
Bílkoviny23,28 g
Tuky53,58 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 134 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy19,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: polníček, dýně hokkaido, koření salátové, olej, sýr ricotta, med, jablko granátové, mandle plátkové

TopRecepty.cz

Salát s pečenou dýní a granátovým jablkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qx21p