Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruškovo-jablečná žemlovka

Žemlovka či také zemlbába je oblíbené sladké jídlo, které nás přenese do dětství. V této žemlovce vynecháme tvaroh a k jablkům přidáme i hrušky. Můžeme také přidat rum, který ji pěkně provoní.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

před 9 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 708 kJ / 1 842 kcal
Bílkoviny45,88 g
Tuky97,47 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 516 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy187,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Můžeme přidat i rum.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vánočka, mléko, vejce, cukr, jablko, hruška, rozinky, máslo, skořice

TopRecepty.cz

Hruškovo-jablečná žemlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xklgB