Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ragú na víně a zelenině

Směs masa a zeleniny z pánve je oblíbeným jídlem na všední i nevšední dny. Z kousků vepřového masa můžeme připravit skvělé a chutné ragú, které doplníme rajčaty, bylinkami a aromatickým vínem. S jeho přípravou nám může pomoci i pomalý hrnec.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 75 min

85 min (10 min příprava + 75 min tepelná úprava)

před 4 hodinami

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 085 kJ / 1 215 kcal
Bílkoviny91,66 g
Tuky64,91 g
Vláknina32,86 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 775 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy41,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má pomalý hrnec může dělat v tom, já dělala v hluboké pánvi s poklicí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, mrkev, petržel, celer, olej olivový, pasta rajčatová, rajče, víno, bobkový list, rozmarýn, tymián

TopRecepty.cz

Vepřové ragú na víně a zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRo3N

Naposledy jste si prohlédli