Vepřové ragú na víně a zelenině
Směs masa a zeleniny z pánve je oblíbeným jídlem na všední i nevšední dny. Z kousků vepřového masa můžeme připravit skvělé a chutné ragú, které doplníme rajčaty, bylinkami a aromatickým vínem. S jeho přípravou nám může pomoci i pomalý hrnec.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 085 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,66 g |
Tuky | 64,91 g |
Vláknina | 32,86 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 775 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 41,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo má pomalý hrnec může dělat v tom, já dělala v hluboké pánvi s poklicí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jednoduchá jablečná buchta
Přidáno před 2 hodinami
Jáhelný pohár s ořechovým griliášem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Kaiserky k pohoštění II
Přidáno 21. 9. 2024 09:16
Kaiserky k pohoštění I
Přidáno 21. 9. 2024 09:06
Podzimní tvarohové dortíky
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Právě bylo uvařeno:
Dýně s kořenovou zeleninou
Karin81 uvařil před 16 minutami
Rohlíkové knedlíky
Petka73 uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
HankaR. uvařila před 2 hodinami
Cuketový perník
Sassa uvařil před 2 hodinami
Nakládaný hermelín I
Simonyta uvařila před 3 hodinami
Hlava koně - dort č. 5
Salma uvařila před 3 hodinami
Bochánek vhodný k salátům a letnímu grilování
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí Caesar salát
Slavista62 uvařil před 4 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Amata uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Vladislav Jagelonský rád a hodně jedl, miloval zvěřinu a z vysoké konzumace masa dokonce onemocněl
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, mrkev, petržel, celer, olej olivový, pasta rajčatová, rajče, víno, bobkový list, rozmarýn, tymián
Vepřové ragú na víně a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRo3N
0 názorů