Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové koule v jeřabinách

Krásně červené plody jeřabin vyniknou nejen v marmeládách a sirupech, skvělé jsou i s masem tak jako šípky. Šťavnaté pečené koule z mletého masa přelité jeřabinovou směsí jsou opravdová podzimní lahůdka.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

před 2 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 596 kJ / 1 337 kcal
Bílkoviny131,79 g
Tuky74,20 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 417 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy32,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso vepřové mleté, kadeřávek, cibule, škrob bramborový, žampióny, vejce, sůl, pepř mletý, strouhanka, sádlo, máslo, cukr, skořice

TopRecepty.cz

Masové koule v jeřabinách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZE39