Masové koule v jeřabinách
Krásně červené plody jeřabin vyniknou nejen v marmeládách a sirupech, skvělé jsou i s masem tak jako šípky. Šťavnaté pečené koule z mletého masa přelité jeřabinovou směsí jsou opravdová podzimní lahůdka.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 596 kJ / 1 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,79 g |
Tuky | 74,20 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 32,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tyrolské rösti
Přidáno před 10 minutami
Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem
Přidáno před 2 hodinami
Kapusta dušená na špeku s míchanými vejci
Přidáno před 3 hodinami
Masové koule v jeřabinách
Přidáno před 4 hodinami
Gnocchi s dýňovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Jablkové kobližky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Játrová omáčka
vervla uvařila před 2 minutami
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
tara23 uvařila před 21 minutami
Fazolačka s tarhoňou
TondaJ uvařila před 37 minutami
Kuřecí nudličky v pórku
klara.ranusova@gmail.com uvařila před 47 minutami
Jihočeská kudlaná
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Pečené kuře se zelím
Tomas1976 uvařila před 3 hodinami
Cuketový bramborák
Monyk uvařila před 3 hodinami
"Langoše"z cukety
Janry uvařila před 13 hodinami
Marinovaná pečená vepřová žebra
kremik uvařil před 13 hodinami
Grilovaná vepřová kýta
wavik uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso vepřové mleté, kadeřávek, cibule, škrob bramborový, žampióny, vejce, sůl, pepř mletý, strouhanka, sádlo, máslo, cukr, skořice
Masové koule v jeřabinách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZE39
0 názorů