Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z hřibů s řeřichou

Pokud si z lesa nosíte plné košíky hub, hodí se každý nápad, jak je zpracovat. Chuť hříbků skvěle vynikne v této vydatné voňavé polévce s kroupami. Polévku na talíři ozdobíme čerstvou řeřichou, její štiplavá chuť s hřiby pěkně ladí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

před 4 hodinami

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 675 kJ / 878 kcal
Bílkoviny24,82 g
Tuky25,38 g
Vláknina46,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 124 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy116,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mrkev, cibule, česnek, olej, houba hřib, vývar zeleninový, libeček, krupky, protlak rajčatový, sůl, pepř mletý, řeřicha

TopRecepty.cz

Polévka z hřibů s řeřichou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkY34