Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažená chapadla chobotnice s humusem a s gremolatou

Mořské plody si jako středoevropané dopřáváme nejčastěji na dovolené u moře, nebo si je můžeme zmrazené pořídit domů. Jednoduše si pak připravíme pochoutku z chapadel chobotnice s lahodným humusem a petrželkovou gremolatou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 40 min

45 min (5 min příprava + 40 min tepelná úprava)

před 8 hodinami

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 839 kJ / 1 156 kcal
Bílkoviny93,49 g
Tuky37,60 g
Vláknina30,23 g
Cholesterol 782 mg
Sodík 455 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy96,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od kamarádky, vystřižen ze starého časopisu, na její přání jsem vyzkoušela.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: chobotnice, bobkový list, česnek, mouka hladká, škrob kukuřičný, olej, víno bílé, nať petrželová, citron, česnek, cizrna, šťáva citronová, pasta sezamová, česnek, olej olivový, rajče sušené v oleji, rajče, římský kmín mletý, sůl, paprika sušená sladká, voda

TopRecepty.cz

Smažená chapadla chobotnice s humusem a s gremolatou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8295g

Naposledy jste si prohlédli