Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bažantí prsa na sušených hříbcích

Zvěřina je oblíbená díky své výrazné chuti i vůni. Jemná a šťavnatá bažantí prsa připravíme velmi snadno a můžeme je podávat s lahodnou hříbkovou smetanovou omáčkou a bramborami či knedlíky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

25. 9. 2024 10:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 200 kJ / 1 243 kcal
Bílkoviny27,06 g
Tuky97,37 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy58,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bažant, nať celerová, sůl, pepř mletý, olej, máslo, hříbky sušené, cibule, kmín celý, máslo, mouka hladká, mléko, smetana

TopRecepty.cz

Bažantí prsa na sušených hříbcích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPmEE