Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní stehna s jablky a rozinkami

Šťavnatá pečená kachní stehna se skvěle hodí jako oběd ve sváteční dny. Výborné kachní maso si dobře rozumí i se sladkými chutěmi, proto ho podáváme s pečenými jablky a šťávou ochucenou rozinkami.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 105 min

120 min (15 min příprava + 105 min tepelná úprava)

před 2 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 252 kJ / 1 016 kcal
Bílkoviny6,67 g
Tuky10,51 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 36 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy187,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno kachní, sůl, pepř mletý, jablko, majoránka, rozinky, víno bílé, máslo, cukr

TopRecepty.cz

Kachní stehna s jablky a rozinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dk05y