Zeleninový nákyp
Jak dostat do rodinných příslušníků co nejvíc zeleniny? Vyzkoušejte tento barevný zeleninový nákyp. Jednotlivé druhy zeleniny spojí své chutě a spolu s vajíčky, vločkami a kořením dají vzniknout opravdu skvělému a zdravému pokrmu.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 633 kJ / 1 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,69 g |
Tuky | 113,93 g |
Vláknina | 48,95 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 6,13 g |
Sacharidy | 124,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelenina je vhodná v podstatě všechna kterou máme rádi. Zeleninu očistíme a nahrubo nastrouháme. Přidáme vajíčka, vločky, vlahé máslo, koření a promícháme.
Krok 2: Pórek nakrájíme na kolečka nebo drobnější kousky a zlehka vmícháme do směsi, aby se vše společně propojilo.
Krok 3: Poté nalijeme do pečicím papírem vyloženého plechu a dáme péct na 180 °C asi 40-50 minut. Nákyp je hotový, až je povrch zlatavý.
Zveřejněno 27. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Wjw
Moje poznámka
Zeleninový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Wjw
Nejnovější recepty
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou a skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční pomazánka z nivy
Přidáno před 5 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Přidáno před 7 hodinami
Uzená polévka s fazolemi a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Kokosové kuličky s ananasem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
Jednoduchý krém do cukroví, který dlouho vydrží: Je lahodný a jemný a stačí na něj jen dvě suroviny
Vaječnák bez kapky alkoholu: Typický vánoční likér báječně dochutí vanilka, hřebíček i rumové aroma
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medová srdíčka
FikAja před 43 minutami
Květáková fritáta
Wikki před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 4 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 5 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 6 hodinami
Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety
Anna23 před 8 hodinami
Pórková polévka s česnekem
Simona Skolakova před 9 hodinami
Hlávkové zelí, mleté kuličky a brambory v jednom pekáčku
kimlo před 13 hodinami
Hovězí v ananasové omáčce
Milana2 před 23 hodinami
Ovesné kuličky se sušeným ovocem
kucharka-snu 10. 12. 2024 20:00
Suroviny:
mrkev,
celer,
dýně máslová,
petržel,
pórek,
cuketa,
vejce,
vločky ovesné,
máslo,
koriandr sušený,
majoránka,
sůl
Komentáře