Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňový perník s rumovou polevou

Jemná chuť dýně v kombinaci s voňavým perníkovým kořením vytváří nezapomenutelnou kombinaci, která provoní celý domov. Tato vláčná buchta s rumovou polevou skvěle chutná a k přípravě stačí pár základních surovin. Výsledek vás nadchne!

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

před 3 hodinami

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie15 714 kJ / 3 756 kcal
Bílkoviny43,66 g
Tuky147,10 g
Vláknina19,95 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 1,83 g
Sůl0,39 g
Sacharidy545,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto množství používám do formy 20x30 cm. Dýňové pyré není nic jiného než upečená a rozmixovaná dýně.

Můj instagram: www.instagram.com/miska.kulicka.varimslask...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Perník vypadá božsky! Hned zítra ho musím upéct<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pyré dýňové, mléko, olej, cukr, cukr třtinový, vejce, mouka hladká, koření do perníku, kypřící prášek do pečiva, soda jedlá, sůl, marmeláda meruňková, ořechy pekanové, cukr moučkový, máslo, kakao, rum

TopRecepty.cz

Dýňový perník s rumovou polevou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73A4y