Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruškové dorty s marcipánem

Jednoduchý, ale efektní dezert pro slavnostní dny připravíme z marcipánu a hrušek. Dortíky potřeme brusinkovým kompotem smíchaným s rumem, tím vytvoříme ještě lahodnější chuť. Ozdobíme je fondánem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

před 12 hodinami

Suroviny pro 6 kusů

6 kusů

Nutriční hodnoty

Energie16 152 kJ / 3 860 kcal
Bílkoviny55,50 g
Tuky202,34 g
Vláknina28,17 g
Cholesterol 859 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy429,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, kůra citronová, olej, marcipán, hruška, kompot brusinkový, rum, šťáva citronová, fondán

TopRecepty.cz

Hruškové dorty s marcipánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJkzG

Naposledy jste si prohlédli