Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vajíčková pomazánka nadupaná bílkovinami

Vajíčková pomazánka s tvarohem je doslova plná bílkovin. Na její přípravě není nic složitého a dobrou svačinovou pomazánku připravíte během chvilky. Nejlépe si ji vychutnáte na krajíčku čerstvého kváskového chleba.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Marianne1400 Marianne1400

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 10 min

35 min (25 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 6 porcí

6porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 843 kJ /
1 874 kcal
Bílkoviny117,61 g
Tuky141,44 g
Vláknina11,78 g
Cholesterol 2,72 g
Sodík 1,65 g
Sůl3,65 g
Sacharidy29,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve dáme vařit vejce do vroucí vody. Vaříme 10 minut, poté je prudce zchladíme a oloupeme. Krok 2: Mezitím oloupeme cibuli a nakrájíme nadrobno. Kyselé okurky nakrájíme na kostičky. Krok 3: Do mísy dáme tatarskou omáčku a cibuli. Přidáme tvaroh, kyselé okurky, osolíme a opepříme dle chuti. Zamícháme. Krok 4: Nakonec přidáme vajíčka, která můžeme nakrájet, nebo protlačit přes mřížku (většinou používané při přípravě bramborového salátu). Promícháme, ochutnáme a popřípadě dochutíme.

Zveřejněno 26. 9. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka nadupaná bílkovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYpGr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vajíčková pomazánka nadupaná bílkovinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYpGr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
vejce, okurky sterilované, pepř mletý, sůl, tvaroh polotučný, tatarská omáčka, cibule

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu