Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí krk na špeku a pečeném česneku

Krásně rozpadající se hovězí maso, dušené na pečeném česneku a iberijském špeku, se perfektně hodí k nedělnímu obědu. Maso, připravené v tlakovém hrnci, neztratí nic ze své šťavnatosti a za hodinu bude hotové. Pokrm můžete podávat s knedlíkem nebo rýží.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

před 5 hodinami

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie19 042 kJ / 4 551 kcal
Bílkoviny223,77 g
Tuky368,16 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 3,76 g
Sůl8,90 g
Sacharidy80,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když je ke koupi za přijatelnou cenu český česnek, každou palici zvlášť zabalím do alobalu a upeču v troubě. Peču společně s masem, bokem vedle pekáčku. Po upečení ze slupek vymačkám a zamrazím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krk hovězí, špek, česnek, cibule, vývar hovězí, sádlo, pepř, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř mletý, vývar masový, chléb

TopRecepty.cz

Hovězí krk na špeku a pečeném česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2jVX