Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Krásně rozpadající se hovězí maso, dušené na pečeném česneku a iberijském špeku, se perfektně hodí k nedělnímu obědu. Maso, připravené v tlakovém hrnci, neztratí nic ze své šťavnatosti a za hodinu bude hotové. Pokrm můžete podávat s knedlíkem nebo rýží.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 042 kJ / 4 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,77 g |
Tuky | 368,16 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 3,76 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 80,03 g |
Postup přípravy
Hrnec odstavíme ze sporáku, počkáme až povolí tlakový ventil a hrnec otevřeme. Krok 7: Maso a koření vybereme stranou, do hrnce dáme rozmočený chleba a šťávu rozmixujeme ponorným mixérem. Podle potřeby dochutíme, vrátíme nazpět maso a minutu povaříme. Krok 8: Na přílohu se hodí knedlík, rýže i těstoviny.
Zveřejněno 26. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2jVX
Moje poznámka
Hovězí krk na špeku a pečeném česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2jVX
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 2 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 3 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 3 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 3 hodinami
Holandské řízky
Lucek před 4 hodinami
Suroviny:
krk hovězí,
špek,
česnek,
cibule,
vývar hovězí,
sádlo,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový,
chléb
Komentáře (2)