Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zadělávané bedly

Bedly jsou oblíbené houby, které často připravujeme jako řízek. Tentokrát je připravíme zadělávané v chutné kombinaci s vínem a smetanou. K bedlám podáváme opečenou pancettu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 20 min

25 min (5 min příprava + 20 min tepelná úprava)

před 9 hodinami

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 858 kJ / 444 kcal
Bílkoviny5,00 g
Tuky31,72 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 52 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy17,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

U nás zrovna hodně rostou, zítra se na ně plánuji vydat. :-) Děkuji za inspiraci, už vím, co z nich připravím! <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Další recepty

Suroviny: houba bedla, máslo, cibule, sůl, pepř mletý, majoránka, česnek, šťáva citronová, víno bílé, smetana, pancetta

TopRecepty.cz

Zadělávané bedly

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPmLP