Vepřové steaky na bylinkách, s brokolicí a pepřovou omáčkou
Kompletní pokrm, kterým můžete pohostit svou rodinu, najdete v tomto receptu. Lahodné steaky z vepřové krkovice jsou doplněny bylinkami a na talíři pak opečenými bramborami, brokolicí a omáčkou ze zeleného pepře.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 595 kJ / 1 098 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,77 g |
Tuky | 58,27 g |
Vláknina | 30,92 g |
Cholesterol | 139 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 89,49 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla v mém starém receptáři s hovězím biftekem, zkusila jsem s vepřovým masem a bylo vše výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zvěřinové ragú s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové steaky na bylinkách, s brokolicí a pepřovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový koláč s vlašskými ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Rolovaná kachna s knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové kousky s mletým masem
Přidáno před 23 hodinami
Jelení pečeně se závinem
Přidáno 27. 9. 2024 12:01
Právě bylo uvařeno:
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
El Veru uvařila před 20 minutami
Koláč z cukety
Hanula007 uvařila před 23 minutami
Špekáčky na černém pivu II
vojfrancezska uvařil před 27 minutami
Jablkový tvarožník bez mouky
Petulice uvařila před 34 minutami
Lotus řez s banánem
gipinka uvařila před 34 minutami
Svíčková na smetaně
ivulca uvařil před 1 hodinou
Strouhaná jablíčka k zavaření
malirka1 uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Marceval uvařila před 1 hodinou
Pomazánka z nivy
mrazule uvařila před 1 hodinou
Zapékané těstoviny s tuňákem
Nenpolihuiqui uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Lahodnou a pikantní pepřovou omáčku připravujeme hlavně k minutkám nebo steakům. Poradíme, jak na ni
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Nejlepší je začít s hranolkami nebo kuřecími křidélky, důležitá je teplota i čas přípravy
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, pepř čtyř barev, rozmarýn, tymián, olej, sůl, ghee, mouka hladká, vývar hovězí, pepř zelený sterilovaný, víno bílé, smetana ke šlehání, sůl, brokolice, brambory
Vepřové steaky na bylinkách, s brokolicí a pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/680Ol
0 názorů