Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hřibová omáčka s koprem

Houbové omáčky mají díky lesním houbám skvělou vůni a výraznou chuť. Tuto omáčku zjemníme smetanou, díky které se houbová chuť pěkně rozvine. Na závěr přidáme i voňavý čerstvý kopr.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 35 min

40 min (5 min příprava + 35 min tepelná úprava)

před 2 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 862 kJ / 923 kcal
Bílkoviny10,31 g
Tuky81,49 g
Vláknina5,55 g
Cholesterol 264 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy35,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bobkový list, pepř, koření nové koření, máslo, sůl, olej, cibule, houba hřib, kmín mletý, pepř mletý, smetana ke šlehání, mouka hladká, kopr

TopRecepty.cz

Hřibová omáčka s koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRoA5