Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňová polévka z pečené dýně s uzeným lososem

Hebká a krémová dýňová polévka je jedním z oblíbených podzimních jídel. Aby chuť dýně opravdu vynikla, pečeme ji nejprve spolu s česnekem v troubě. Hotovou polévku podáváme s uzeným lososem, který jídlu dodá zajímavou kouřovou vůni.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 35 min

60 min (25 min příprava + 35 min tepelná úprava)

2. 10. 2024 14:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie571 kJ / 137 kcal
Bílkoviny12,40 g
Tuky4,06 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 458 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: dýně hokkaido, krk kuřecí, česnek, olej olivový, sůl, ořech muškátový, losos uzený, pažitka

TopRecepty.cz

Dýňová polévka z pečené dýně s uzeným lososem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZEDO

Naposledy jste si prohlédli