Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňačka s houbami

Klasická vydatná zelňačka plná chutí je ideální do sychravého podzimního počasí. Kromě kysaného zelí do ní přidáme trochu dobré klobásy a čerstvé lesní houby, které její výraznou chuť ještě posílí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 45 min

50 min (5 min příprava + 45 min tepelná úprava)

před 5 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 071 kJ / 734 kcal
Bílkoviny28,26 g
Tuky34,47 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy67,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej, cibule, klobása, houby čerstvé, vývar masový, brambory, zelí kysané, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, protlak rajčatový, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Zelňačka s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73Agj