Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mlsná hruška

Tento jednoduchý dezert zaujme na první pohled. Hrušky nejprve povaříme ve víně ochuceném výrazným kořením. Tím, že do sebe víno nasáknou, získají nádhernou barvu a skvělou vůni. Podáváme je plněné jemným krémem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

před 15 hodinami

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 028 kJ / 2 397 kcal
Bílkoviny13,23 g
Tuky89,85 g
Vláknina22,32 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy262,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hruška, citron, víno červené, koření hřebíček, kardamom, skořice mletá, badyán, cukr, mascarpone, cukr vanilkový, cukr moučkový, kůra citronová

TopRecepty.cz

Mlsná hruška

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYz42