Frgál makový
Frgál je tradiční specialita z Valašska. Díky tenkému těstu, bohaté náplni a křupavé drobence je tento kynutý koláč oblíbený po celém Česku. Tentokrát ho připravíme s výbornou makovou náplní.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 44 282 kJ / 10 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,63 g |
Tuky | 580,16 g |
Vláknina | 83,40 g |
Cholesterol | 1,89 g |
Sodík | 930 mg |
Sůl | 2,19 g |
Sacharidy | 1 098,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2024 22:27
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frgál makový
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6LRR
Nejnovější recepty
Polévka z kotrče na způsob dršťkové
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené ryzce s dýní
Přidáno před 3 hodinami
Luhačovický špaček
Přidáno 10. 10. 2024 10:18
Vaječná frittata s pečenou dýní
Přidáno 10. 10. 2024 10:01
Kuřecí maso zapečené s dýní a tvarůžky
Přidáno 9. 10. 2024 20:01
Ořechový dort
Přidáno 9. 10. 2024 16:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Pískorky aneb Bramborové placky ze západních Čech: Stačí zvolit správný typ brambor a jednu netradiční ingredienci
Pět znamení horoskopu, která připraví delikatesy z dýní: Býk nachystá perfektní dýňový kuskus, Lev zase skvostný koláč
Mleté vepřové maso na Kunovjance s lehce slakokyselou chutí nakládané zeleniny a s vůní česneku zvládne i začátečník v kuchyni
Buchty plněné kysaným zelím a mletým masem: Slané pečivo je díky sádlu úžasně vláčné a zachutná celé rodině
Dýňové zelí: Varianta klasického zelí s lehce nasládlou chutí skvěle doplní maso i pečené brambory, příprava je jednoduchá a rychlá
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka se smetanou
Monyk před 1 hodinou
Sýrový chlebíček s uzeným masem
Petaja před 1 hodinou
Smetanové brambory s kuřecím masem
kubikova.dana@centrum.cz před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Ljenka před 12 hodinami
Lilek načerno
rakapka před 14 hodinami
Gnocchi s dýňovou omáčkou
TondaJ před 14 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Lisa444 před 18 hodinami
Dušené křemenáče
JaneAnn před 20 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Fitulka před 22 hodinami
Kmínová polévka - "vídeňská"
Fitulka před 22 hodinami
Komentáře