Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 566 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,58 g |
Tuky | 22,06 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 78,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2024 06:26
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablka v županu smažená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VONY1
Nejnovější recepty
Kuřecí prsní maso zapečené s bramborami
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem
Přidáno 7. 10. 2024 16:01
Podzimní salát z kapustiček s hruškou a jablkem
Přidáno 7. 10. 2024 15:48
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Přidáno 7. 10. 2024 14:38
Podzimní řezy
Přidáno 7. 10. 2024 14:00
Černá čočka beluga, slanina, volská oka a kysané zelí (pro diabetiky)
Přidáno 7. 10. 2024 13:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
Výrobce kečupů chystá trik na podvodníky. Vykutáleným restauratérům tak zabrání falšovat své produkty
Retro okénko: Pochoutky s vystřihovacími panenkami Dana, Jana a Lena stávaly 3,90 Kčs a dělaly se ve třech příchutích
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí vývar do zásoby
vladhn před 31 minutami
Cuketový perník
f-kikinka před 1 hodinou
Citronový koláč se zakysanou smetanou
f-kikinka před 1 hodinou
Banánové řezy s karamelem
f-kikinka před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízky
KatuleF před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Lulu87 před 4 hodinami
Houbová polévka s pohankou
JardaH21 před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
f-kikinka před 4 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Sima1996 před 5 hodinami
Omáčka z klouzků
kimlo před 7 hodinami
Komentáře