Zvěřinové ragú
Z chutného a aromatického jeleního masa můžeme připravit výborné ragú s bohatou chutí. Dlouhá příprava zajistí, že bude maso krásně měkké a všechny chutě se správně propojí. Ragú podáváme s těstovinami.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 832 kJ / 2 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,46 g |
Tuky | 58,92 g |
Vláknina | 22,57 g |
Cholesterol | 215 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 328,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2024 14:00
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinové ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRnyW
Nejnovější recepty
Polévka z kotrče na způsob dršťkové
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené ryzce s dýní
Přidáno před 3 hodinami
Luhačovický špaček
Přidáno 10. 10. 2024 10:18
Vaječná frittata s pečenou dýní
Přidáno 10. 10. 2024 10:01
Kuřecí maso zapečené s dýní a tvarůžky
Přidáno 9. 10. 2024 20:01
Ořechový dort
Přidáno 9. 10. 2024 16:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Pískorky aneb Bramborové placky ze západních Čech: Stačí zvolit správný typ brambor a jednu netradiční ingredienci
Pět znamení horoskopu, která připraví delikatesy z dýní: Býk nachystá perfektní dýňový kuskus, Lev zase skvostný koláč
Mleté vepřové maso na Kunovjance s lehce slakokyselou chutí nakládané zeleniny a s vůní česneku zvládne i začátečník v kuchyni
Buchty plněné kysaným zelím a mletým masem: Slané pečivo je díky sádlu úžasně vláčné a zachutná celé rodině
Dýňové zelí: Varianta klasického zelí s lehce nasládlou chutí skvěle doplní maso i pečené brambory, příprava je jednoduchá a rychlá
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka se smetanou
Monyk před 1 hodinou
Sýrový chlebíček s uzeným masem
Petaja před 1 hodinou
Smetanové brambory s kuřecím masem
kubikova.dana@centrum.cz před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Ljenka před 12 hodinami
Lilek načerno
rakapka před 14 hodinami
Gnocchi s dýňovou omáčkou
TondaJ před 14 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Lisa444 před 18 hodinami
Dušené křemenáče
JaneAnn před 20 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Fitulka před 22 hodinami
Kmínová polévka - "vídeňská"
Fitulka před 22 hodinami
Komentáře