Pelmeně plněné masem se zakysanou smetanou
Pelmeně jsou původem tradiční pokrm východních zemí. Zpravidla jde o plněné knedlíčky či taštičky masovou směsí. V tomto receptu je naplníme mletým masem a po uvaření podáváme s dipem ze zakysané smetany a čerstvého kopru.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 465 kJ / 1 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,21 g |
Tuky | 58,84 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 492 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,56 g |
Sacharidy | 129,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pelmeně plněné masem se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2P3
Moje poznámka
Pelmeně plněné masem se zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2P3
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 7 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 13 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 15 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 15 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 6 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 7 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 9 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 9 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 9 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 9 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 9 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
voda,
maso mleté mix,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
cibule,
voda,
máslo,
smetana zakysaná,
kopr
Komentáře (2)