Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Kulajda z čerstvých hub je jednou z nejoblíbenějších podzimních polévek. Variant je mnoho, ale každá rodina má tu svou, na kterou nedá dopustit. Vyzkoušejte sváteční verzi s bohatou chutí hub a zastřeným vejcem, na talíři vypadá přímo úchvatně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 219 kJ / 1 964 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,47 g |
Tuky | 107,99 g |
Vláknina | 28,18 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 748 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 155,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJxLZ
Moje poznámka
Kulajda se zastřeným vejcem jako od maminky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJxLZ
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 9 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 27 minutami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 30 minutami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 4 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 5 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 5 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 6 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 7 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 8 hodinami
Suroviny:
houby čerstvé,
máslo,
brambory,
mléko,
kmín celý,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
mouka hladká,
vejce,
smetana zakysaná,
ocet,
cukr,
kopr čerstvý,
sůl
Komentáře (8)