Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstovinová omáčka z červené řepy

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

sigutova.pavla.gf

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Červená řepa má výhodu v tom, že se dá upotřebit do mnoha různých pokrmů. Pokud patříte mezi její fanoušky, nenechte si ujít tento recept. Najdete v něm snadnou a chutnou omáčku z řepy, kterou můžete podávat třeba s těstovinami.

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 212 kJ /
290 kcal
Bílkoviny7,34 g
Tuky11,01 g
Vláknina7,76 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 478 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy37,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Řepu uvaříme doměkka, poté oloupeme a nastrouháme. Krok 2: Uvařenou řepu krátce orestujeme, přidáme k ní prolisovaný česnek, smetanu, kečup a hořčici. Krok 3: Nakonec omáčku rozmixujeme, přidáme sůl, pepř, trochu citronové šťávy, pokud chceme. Podáváme s těstovinami.

Zveřejněno 26. 10. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstovinová omáčka z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJxpD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstovinová omáčka z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJxpD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
řepa červená, česnek, smetana zakysaná, hořčice, kečup sladký, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu